Дүйсенбі, 29.04.2024, 04:59
Ассалаумағалейкум!Қош келдіңіздер! Қонақ | RSS

БӘРІҢКЕЛ...

Кіші-чат
200
Біздің сұрақ
"Қазақ елі" атауы
Барлық жауаптар: 111

Блог

Главная » 2013 » Желтоқсан » 20

Мақсаттың "Қазақтың ұлттық ет тағамдары"-деген постындағы пікірінде Манас маған,«Жәке көп рахмет, жақсы түсінік бердіңіз, енді қазақтың табақ тарту дәстүрі, оны турау, бас ұстау жайлы өзіңізден бір жақсы пост күтіп отырмыз, басты өзіңіз ұстап бәрімізге бөліп берсеңіз (біздерге қойдың құлағы да жарайды), Бір жағынан әзіл, түсінікті болады дегенім ғой»-деген інілік наз айтқан екен, сөзін жерге тастай алмадым.
Ата-бабаларымыз ас ішуді, болмаса ас беруді тек қана қарын тойдырып нәпсі басу ғана деп ойламаған, оны тәрбиелік мәнмен ұштастыра отырып, сол арқылы жастарға бағыт-бағдар беріп отырған. Мен бүгін соның бірі дастарханда бас кімге тартылады(ұсынылады) деген сұрақтың төңерегінде әңгіме қозғайын. Дұрыс ... Ары қарай оқу »
Просмотров: 2747 | Добавил: Jakup | Дата: 20.12.2013 | Комментарии (0)



Құрметті Айтаберліктер! Мен бүгін сіздерге өзімнің буда пісірірілген балақ мәзіріммен таныстырғам келіп отыр. Өздеріңіз білетіндей балықты майға қуырғанда аз май жұмсалмайды, сондықтан мен балықты еш майсыз, буда өз дәмімен пісіруді ұсынбақпын. Ал кеттік…
1)
Бір 2-3 килолық сазанды таңдап алғанан соң, оны жуып, шырышынан тазалап аламыз.
2) ... Ары қарай оқу »
Просмотров: 2632 | Добавил: Jakup | Дата: 20.12.2013 | Комментарии (0)

Іздеу
Күнтізбе
«  Желтоқсан 2013  »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
-->

Copyright MyCorp © 2024
Используются технологии uCozЯндекс.Метрика